مرجع دانلود فایل های کاربردی در زمینه های مختلف

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 47
  • بازدید دیروز : 49
  • بازدید کل : 74535

استخراج پروتین از کنجاله افتابگردان و بررسی خواص آن

استخراج پروتین از کنجاله افتابگردان و بررسی خواص آن

استخراج پروتین از کنجاله افتابگردان و بررسی خواص ان   استخراج پروتئین از کنجاله آفتابگردان و بررسی ویژگی‌های عملکردی آن   چکیده استفاده از محصولات جانبی صنایع غذایی در حال افزایش بوده و رو به گسترش می‌باشد. در این میان کنجاله آفتابگردان با میزان پروتئین ...

پایان نامه ارشد انتخاب ترکیب سبد تسهیلات اعطایی براي موسسات مالی با استفاده از تکنیک هاي بهینه سازي

پایان نامه ارشد انتخاب ترکیب سبد تسهیلات اعطایی براي موسسات مالی با استفاده از تکنیک هاي بهینه سازي

پایان نامه ارشد انتخاب ترکیب سبد تسهیلات اعطایی براي موسسات مالی با استفاده از تکنیک هاي بهینه سازي چکیدهبانک ها از نهادهاي فعال در بازار پول به شمار می روند و از مهم ترین خدمات بانکی اعطاي وام و تسهیلات است.از جایی که فرآیند تامین وجوه براي اعطاي تسهیلات، براي بانک ...

استخراج پلی ساکارید از برگ گیاه هفت کول و بررسی فعالیت ضد-اکسایشی و ضد میکروبی آن

استخراج پلی ساکارید از برگ گیاه هفت کول و بررسی فعالیت ضد-اکسایشی و ضد میکروبی آن

استخراج پلی ساکارید از برگ گیاه هفت کول و بررسی فعالیت ضد-اکسایشی و ضد میکروبی آن   فصل اول مقدمه   فصل اول مقدمه 1-1 بیان مساله محصولات غذايي سرخ شده با وجود محتواي چربي بالاي خود كه باعث افزايش كلسترول خون، افزايش فشار خون و بيماري­هاي مربوط به انسداد ...

پایان نامه ارشد بالانس خط مونتاژ U شکل مدل مختلف با رویکرد محدودیت دوگانه منابع بر اساس الگوریتم بهینه سازی

پایان نامه ارشد بالانس خط مونتاژ U شکل مدل مختلف با رویکرد محدودیت دوگانه منابع بر اساس الگوریتم بهینه سازی

پایان نامه ارشد بالانس خط مونتاژ U شکل مدل مختلف با رویکرد محدودیت دوگانه منابع بر اساس الگوریتم بهینه سازی بالانس خط مونتاژ U شکل مدل مختلف با رویکرد محدودیت دوگانه منابع بر اساس الگوریتم بهینه سازی مبتنی بر جغرافیای زیستی چکیده:يكي از مهمترين مشغله هاي محققين و ...

استخراج روغن پسته ی کوهی(Pistacia atlantica) با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن

استخراج روغن پسته ی کوهی(Pistacia atlantica) با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن

استخراج روغن پسته ی کوهی(Pistacia atlantica) با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن چکیده استخراج روغن پسته­ی کوهی(Pistacia atlantica)با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی­های فیزیکوشیمیایی و آنتی ­اکسیدانی آن   به وسیله محمود حسینی در این پژوهش ...

اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمااثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو لو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمااثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو لو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمااثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو لو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده.. أ‌ فصل اول : مقدمه و کلیات 1- مقدمه.. 3 1-1- خرمالو.. 3 1-1-1- گیاهشناسی خرمالو.. 3 1-1-2- اثرات فارماکولوژیکی ...

اثر عصاره آبی گیاه گل میمونی بر مدت زمان ماندگاری و کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان در حالت انجماد word

اثر عصاره آبی گیاه گل میمونی بر مدت زمان ماندگاری و کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان در حالت انجماد word

اثر عصاره آبی گیاه گل میمونی بر مدت زمان ماندگاری و کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان در حالت انجماد word عنوان: اثر عصاره آبی گیاه گل میمونی بر مدت زمان ماندگاری و کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان در حالت انجماد فهرست مطالب چکیده........1 فصل اول : کلیات تحقیق 1-1- تعریف فساد ...

اثر ﻣﻳﻜﺮﻭﺍﻧﻜﭘﺴﻮﻟﺎﺳﻴﻮﻥ ﻭﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻰ ﺑﻘﺎﻯ ﺑﺎﻛﺘﺮﻯ ﭘﺮﻭﺑﻴﻮﺗﻴﻜﻰ ﺑﻮﻣﻰ (ﻟﺎﻛﺘﻮﺑﺎﺳﻴﻠﻮﺱ ﭘﻠﺎﻧﺘﺎﺭﻭﻡ) در بستنی ﻏﻴﺮﺗﺨﻤﻴﺮﻯ word

اثر ﻣﻳﻜﺮﻭﺍﻧﻜﭘﺴﻮﻟﺎﺳﻴﻮﻥ ﻭﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻰ ﺑﻘﺎﻯ ﺑﺎﻛﺘﺮﻯ ﭘﺮﻭﺑﻴﻮﺗﻴﻜﻰ ﺑﻮﻣﻰ (ﻟﺎﻛﺘﻮﺑﺎﺳﻴﻠﻮﺱ ﭘﻠﺎﻧﺘﺎﺭﻭﻡ) در بستنی ﻏﻴﺮﺗﺨﻤﻴﺮﻯ word

اثر ﻣﻳﻜﺮﻭﺍﻧﻜﭘﺴﻮﻟﺎﺳﻴﻮﻥ ﻭﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻰ ﺑﻘﺎﻯ ﺑﺎﻛﺘﺮﻯ ﭘﺮﻭﺑﻴﻮﺗﻴﻜﻰ ﺑﻮﻣﻰ (ﻟﺎﻛﺘﻮﺑﺎﺳﻴﻠﻮﺱ ﭘﻠﺎﻧﺘﺎﺭﻭﻡ) در بستنی ﻏﻴﺮﺗﺨﻤﻴﺮﻯ word فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده ....1 1-فصل اول: مقدمه. 2 1-1- مقدمه:2 2- فصل دوم: بررسی منابع.. 4 2-1- غذاهای فراسودمند لبنی.. ...

اثرتیمارهای پس از برداشت بر کمیت و کیفیت سبزیجات تازه آماده مصرف در دوره نگهداری WORD

اثرتیمارهای پس از برداشت بر کمیت و کیفیت سبزیجات تازه آماده مصرف در دوره نگهداری WORD

اثرتیمارهای پس از برداشت بر کمیت و کیفیت سبزیجات تازه آماده مصرف در دوره نگهداری WORD فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول: مقدمه 1-1- مقدمه. 2 1-2- فرضیات یا سوالات تحقیق:6   فصل دوم: کلیات و مرور منابع 2-1- نعناع. 8 2-2- شاهی.. 9 2-2-1- برخی فوايد شاهي براي سلامتي بدن. 10 2-3- فرآوری و ...

اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان word

اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان word

اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان word عنوان : اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده أ‌ فصل اول: مقدمه2 1- مقدمه3 1-2- روغن آفتابگردان4 1-3- بیان مسأله5 1-4- فرضیه ها5 1-5- اهداف ...


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مجموعه فایل روب" می باشد .

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما